Градете со нас
лесно и едноставно

Голем избор на производи, проверени и докажани на пазарот,
Се што Ви е потребно ќе најдете кај нас

Градете со нас
лесно и едноставно

Голем избор на производи, проверени и
докажани на пазарот,
Се што Ви е потребно ке најдете кај нас

Искуство

30 години професионалност
во областа на челик и челични производи

Доверба

Фокус и посветеност кон клиенти и задоволување на нивните потреби

Квалитет

Широк асортиман на врвни производи избрани по светски стандарди

Достава низ Македонија

Железарија Јоле испорачува железо и челик безбедно, брзо и навремено до сите дестинации низ целата земја и нашите соседи. Испораката ја вршиме со 5 соло камиони и еден шлепер. Секоја нарачка може да се направи телефонски на
02/2616 304 во текот на нашето работно време.

SLika pocetna

Брз и навремен
превоз

Tелефонска
нарачка

Квалификуван персонал и современа опрема

Производи

3p профили
Правоаголни профили
Округли цевки
Поцинкувани цевки (2)-min
Винкли-min
nashe proizvdotsvto slika

Наше производство

Од сопственото производство би ги издвоиле доработка (гравирање ) на профили и квадратно железо и производство на поцинкувано и пластифицирано плетиво .

Адреса:

16та Македонска Бригада 18

Е-пошта

office@zelezarijajole.com.mk

Работно време.

Пон - Пет: 07:30ч -15:30ч Сабота: 07:30ч -14:30ч