За нас

Zoshto da ne odberete slika

30

Години на пазарот

Зошто да не одберете?

Компанијата Железарија Јоле повеќе од 30 години е синоним за посветеност, искуство, доверба и квалитет на Македонскиот пазар

Железарија Јоле е специјализирана за трговија и доработка на челик и челични производи

Квалификуван персонал и современа опрема

Фокус кон континуиран и одржлив развој

Компанијата поседува современ магацински простор, средства за манипулација и брза испорака на стоката. Како иден план на компанијата е инвестирање во нови објекти кои како и досегашните ќе располагаат со високостручен и екипиран кадар, чија примарност е и ќе биде тимската работа и чиј императив е задоволство кај купувачите и во секој момент посветување внимание на потребите и на најспецифичните клиенти.

За нас слика под слајдер
Адреса:

16та Македонска Бригада 18

Е-пошта

office@zelezarijajole.com.mk

Работно време.

Пон - Пет: 07:30ч -15:30ч Сабота: 07:30ч -14:30ч