Ndërtoni me ne
lehtë dhe thjesht

Zgjidhje e madhe e produkteve të provuara në treg,
Te ne do të gjeni gjithçka që ju nevojitet.

Ndërtoni me ne lehtë dhe thjesht

Zgjidhje e madhe e produkteve të provuara në treg
Te ne do të gjeni gjithçka që ju nevojitet.

Përvojë

30 vite profesionalizëm në fushën e çelikut dhe produkteve të çelikut

Besim

Fokusimi dhe përkushtimi tek klientët dhe plotësimi i nevojave të tyre.

Cilësi

Gama e gjerë e produkteve të përzgjedhura më të mira sipas standardeve botërore.

Dërgesa në të gjithë Maqedoninë

Hekurishte Jole ofron hekur dhe çelik në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë në të gjitha destinacione në mbarë vendin dhe fqinjët tanë. Dorëzimi bëhet me 5 kamionë dhe një furgon. Çdo porosi mund të bëhet përmes telefonit 02/2616 304 gjatë orarit tonë të punës.

SLika pocetna

Transport i shpejtë dhe në kohë

Porosi përmes
telefonit

Personel i kualifikuar dhe pajisje bashkëkohore

Produktet

3p профили
Правоаголни профили
Округли цевки
Поцинкувани цевки (2)-min
Винкли-min
nashe proizvdotsvto slika

Prodhimi ynë

Nga prodhimi vetanak do t’i veçojmëpërfundimin (gdhendjen)e profileve dhe hekurit katror dhe prodhimin e rrjetit të galvanizuar dhe të plastifikuar.

Adresa:

Brigada e 16-të Maqedonase nr. 18

E-mail

office@zelezarijajole.com.mk

Orari i punës

08:00 – 16:00 e hënë – e shtunë